Laudrup: Kunne have scoret 8

30.10.2005 18:56

- En fremragende indsats hele vejen igennem. Nok vores bedste kamp dette efterår, og jeg kan vel godt tillade mig at synes, at AGF er heldige de ikke taber med det dobbelte i dag. Vi har chancerne til det, smiler Michael Laudrup efter dagens 4-0 sejr over østjyderne.

- Som jeg ser kampen, er resultatet mere et udtryk for vores styrke end modstanderens svaghed. Det var en flot kamp, hvor vi burde have scoret 3-4 mål i første halvleg og hvor alle gør deres arbejde over hele banen.

- Fra midterforsvaret via to offensive backs, over midtbanen med flot pasningsspil og masser af dybdeløb, til kantspillerne, der sætter sig igennem og får lagt en masse ind over. Der er god grund til at være tilfreds, og det må have været hårdt at spille mod os i dag.

Kigget ud

- Vi misbruger for meget i første halvleg, og snakker i pausen om, at deres målmand ofte kommer hurtigt ud i feltet. Det prøver vi at udnytte og først prøver Thomas Rasmussen sig, hvorefter Daugaard sætter den flot ind, på netop et lob, forklarer cheftræneren.

- Da vi så får hul på bylden i anden halvleg får vi også løn for presset. 4-0 var ikke for lille en sejr i dag, konstaterer han.

- Samtidig kan jeg glæde mig over, at vi har flere skadede spillere på vej tilbage. Per har slået sin albue, men kan forhåbentlig spille torsdag, og i dag spiller både Rytter og Schmidt på andetholdet.

Alsidighed

- Kim Daugaard viser, at han kan bruges på stort set samtlige pladser. Han går aldrig i panik, og til en kamp som i dag, hvor vi ved modstanderen vil stå langt tilbage, er det meget værd, at have en spiller som ham.

Også Lorentzen får et par rosende ord med på vejen.

- Han kunne godt have scoret et hattrick i dag, men det viser jo også at han står de rigtige steder. Han scorer et enkelt og er med i to andre mål, og i det hele taget gør offensiven det godt i dag.

En enkelt

- I den anden ende har Grahn én god afslutning, men det er vel også hvad de har i dag. Alligevel er 1-0 altid en risikabel føring, og der kan altid opstå nogle situationer ved dødbolde.

- Efter et langt liv i fodbold ved man, at der ikke skal så meget til, så det andet og tredje mål i dag var da klart en lettelse.

- Vi spiller med stor selvtillid i øjeblikket, og i dag viser vi at det er meget svært at følge med, når vi spiller op til det vi kan, runder Laudrup af.