Laudrup: Fremragende time

02.10.2005 22:47

- Vi må indrømme at vi har underpræsteret et par gange efter UEFA-Cup kampe, så i dag var det vigtigt ikke bare at vinde, men også vise, at vi kan spille fodbold efter en hård midtuge-kamp. Det synes jeg i den grad vi får gjort i den første time, så jeg er absolut tilfreds med dagens indsats. Og resultat.

Michael Laudrup fortæller om oplægget:

- Vi vidste hvilken kamp det ville blive, så vi fokuserede på den hurtige bold-omgang, få berøringer og pres på modstanderen. Vi spiller i de små områder med 1 og to berøringer, og når vi mister bolden lægger vi omgående pres på deres boldholder og trykker frem i området.

- Det fungerer næsten optimalt den første time.

Tempo

- Vi spiller med meget højt boldtempo, og selvom man kan sige, at vi får plads til det, er det altså mod et hold vi sidste gang ikke kunne åbne, og som denne gang står endnu mere kompakt.

- Vi ændrer lidt på taktikken, og spiller kun med én defensiv midt, og to offensivt, lige bag Elmander.

- Det giver flere pasningsmuligheder dybt i banen, og med Kim Daugaard på banen fra start, har vi en spiller, der er fantastisk til at distribuere bolden både i det korte spil, og med blik for den dybe aflevering.

- Jeg vil godt rose holdet for spillet i den første time. Det var flot, og så er modstanderen egentlig ligegyldig. Når vi spiller sådan, er der ikke mange herhjemme, om nogen, der kan følge med, smiler cheftræneren efter endnu en flot kamp på Brøndby Stadion.

Kim Daugaard tiljubles efter drømmehugget til 2-0

Kim Daugaard styrede den defensive midtbane, og det gav gode vilkår til Brøndbys offensive kræfter, hvor især Johan Elmander viste klassen.