Laudrup: Flot kamp

23.10.2005 21:37

- Det var jo en fin kamp, er cheftrænerens første kommentar efter dagens storsejr over FC Midtjylland. Specielt i anden halvleg formår vi at skabe mange chancer, godt spil og vi holder et højt tempo halvlegen igennen.

- Det var en flot kamp, men jeg vil ikke kalde den vores bedste. Det er let nok, at være lidt ekstra glad når man har vundet 5-0, men der er også perioder hvor det ikke kører optimalt.

- Vi fører 2-0 ved pausen, og går efter at lukke kampen med en scoring til. Vi har jo set de sidste par kampe, hvordan en scoring til 2-1 pludselig kan vende billedet lidt, og det ville vi ikke risikere igen. Vi scorer så til 3-0, og mod et hold, der som FCM mangler selvtillid, er kampen reelt slut.

- Gassen går af ballonen hos dem, og så har vi også perioder hvor vi ikke spiller meget hurtigt. Vi er dog gode til at variere spil og tempo i dag, så jeg kan kun uddele roser til holdet.

Johan Elmander jubler efter sin tredje scoring

Kim Daugaard var oplægger til Elmanders tredje mål, som svenskeren headede i kassen ved bagerste stolpe.

Overrasket

Direkte spurgt hvad han mente om modstanderens taktik med at mandsopdække Johan Elmander, svarer Laudrup:

- Jeg er nok lidt overrasket over, at de spiller mand-mand mod Elmander. Jeg trak ham lidt ud i midten af første halvleg, og vi snakkede om at han skulle trække Kristian Bak væk fra det centrale forsvar, så han skabte plads i tomrummet, og det må man sige virkede.

- Vi udnyttede det ikke direkte til scoringer, men Thomas Rasmussen skabte en del, og han havde både chancer og var manden bag straffesparket.

- Vi var ikke forberedt på den taktik, men jeg synes vi fik omstillet os fint, smiler Laudrup.

Brøndbymuren redder Jesper Mikkelsens frisparksforsøg i 2. halvleg

Martin Retov og de øvrige Brøndbyspillere ofrer sig for sejren.

3 hold og de andre

Om sæsonen indtil nu fortæller han:

- Der er 3 hold, der har leveret rigtig godt. Pointmæssigt er FCK kommet fantastisk fra start, vi er kommet rigtig godt i gang, og Viborg har ligeledes leveret et resultatmæssigt fremragende efterår. Der er så en del andre hold, der har skuffet meget, men der er 6 runder tilbage af efteråret, så lad os nu vente og se.

- Mesterskabet bliver ikke afgjort i efteråret, men vi har nogle overordentlig vigtige kampe tilbage, blandt andet nogle udekampe, der alle ligger lige efter UEFA-runderne. Det er ikke mig, der har lavet programmet, kan jeg afsløre, smiler cheftræneren.

- Vi skal være dygtige til at tage opgaverne enkeltvis, og det håber jeg vi kan bevise vi magter, runder Laudrup af efter en dejlig aften på Brøndby Stadion.

Elmander og Kamper tiljubler Lorentzen efter dennes scoring til 2-0

Cheftræner Laudrup var godt tilfreds med 5-0 sejren over FC Midtjylland på Brøndby Stadion.