Lantz: Føler mig godt tilpas

31.10.2005 09:34

- Bortset fra 10 minutter i anden halvleg, er det en rigtig god kamp, som vi styrer totalt. Vi skal føre med 3-0 ved pausen, men jeg synes alligevel vi kan være helt tilfredse med første halvleg, siger en af kampens største profiler, Marcus Lantz, efter 4-0 opvisningen mod AGF.

- Vi får en del plads på midten, og jeg har fundet mig rigtig godt tilpas på den bageste midt. De andre flytter sig rigtig godt, og så er det jo bare en fornøjelse at spille fodbold. 9-0 sammenlagt de seneste to hjemmekampe gør nu også sit, smiler midtbanefighteren.

- Det kan godt være jeg selv også snart skal score et mål, men det fokuserer jeg ikke så meget på. Så længe de andre bliver ved med at sparke den ind, gør det ikke så meget, konstaterer han.

Torsdag gælder det UEFA, og det ser Marcus Lantz frem til:

- Vi skal videre fra puljen. Det betyder, at vi skal vinde kampen på torsdag, det er der slet ingen tvivl om. Det er den slags kampe vi spiller fodbold for at være med i, og med al respekt for AGF og FC Midtjylland, så er det noget helt andet at gå på banen til en hjemmekamp i UEFA'en.

- Jeg glæder mig meget, og håber vi kan gøre det samme som i dag. Mindre kan gøre det, men vinde. Det skal vi!

Mads Jørgensen bragte de blå-gule foran 1-0

Marcus Lantz kunne fra afstand se Mads Jørgensen bringe Brøndby foran på flot forarbejde af Kasper Lorentzen.

Dan Anton vil videre

- Selvom Elmander havde været inde på tidspunktet for straffesparket havde han ikke fået lov. Det er mig der sparker straffe.

Dan Anton Johansen var endnu en gang sikkerheden selv på straffespark, og lige så vanligt for den dygtige back, er han ikke til at stoppe udenfor.

- Han havde brug for lidt selvtillid sidste gang, så han fik lov til at sparke, griner han.

- Jeg har haft lidt problemer med lysken og hoften, og det har generet lidt. Jeg kunne dog godt spille i dag, men det er fair nok jeg bliver sparet lidt. Vi har masser der kan spille, og med Daugaard har jeg jo ikke kun 1, men mindst to konkurrenter til pladsen.

- Den mand kan spille alle pladser, og han har vel overordnet set været holdets bedste spiller det sidste år. Det er fantastisk hvad han kan.

- Nu skal vi videre og se at få en sejr i UEFA'en. Det er det det handler om fra nu, til torsdag aften, slutter Anton af.

Dan Anton Johansen scorer sikkert på straffespark til 4-0

Dan Anton Johansen var endnu engang sikkerheden selv da han fik chancen fra pletten. Nu handler det om sejr i UEFA Cup'ens gruppespil.