Kun nulløsninger i Esbjerg

27.10.2005 10:56

Mens kampe mellem Brøndby IF og Esbjerg på Brøndby Stadion nærmest har statsgaranti for mål, så blev det onsdag til de to klubbers tredje 0-0-kamp i Esbjerg Idrætspark. Også de to foregående sæsoner er det endt uden mål i et indbyrdes opgør med 0-0 20. marts 2005 samt målløst 12. april 2004.

Onsdagens kamp var den anden i træk, uden modstanderen fik lov at score mod Brøndbys defensiv og Casper Ankergren. Det er faktisk ikke sket siden de to første kampe i denne sæson, der dog begge blev spillet på Brøndby Stadion. 0-0 betød samtidig, at Brøndby missede at nette for første gang i otte kampe eller siden 28. august, hvor det blev 0-3 i Århus.

Brøndby IF og ærkerivalerne fra F.C. København ligger nu helt lige på formbarometeret, hvor begge mandskaber har hentet 13 point de seneste fem kampe og en målscore på 14-3. Selv uden mål i aftes er Brøndby fortsat det mest scorende hold i SAS Ligaen med 32 fuldtræffere.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kim Daugaard afleverer

Kim Daugaard spillede både højre back og senere på midtbanen, hvor det blev til flere dueller mod den tidligere Brøndbyspiller Niki Zimling.