Godt nyt før søndagens kamp

12.10.2005 09:47

Landskampspausen har været til stor gavn for Brøndbys omfattende skadesliste. Inden søndagens udekamp mod SønderjyskE i SAS Ligaen, kan cheftræner Michael Laudrup glæde sig over at både Martin Retov og Trond Andersen formentlig bliver klar til kampen. Begge spillere har nemlig trænet fuldt med ovenpå deres små-skader.

Derudover er der fortsat fremgang for de øvrige spillere på skadeslisten. Den uheldige angriber Kim Christensen har lavet fysisk træning med Rene Skovdahl, og skal testes yderligere imorgen. Det er dog meget tvivlsomt om han når at blive klar til søndagens kamp.

Også topscorer Morten Skoubo er mere en tvivlsom til kampen. Han har løbet lidt med mandag og tirsdag, men står over træningen idag pga. sin lyskeskade. Til gengæld har Ruben Bagger trænet fuldt med siden sidste tirsdag. 

Ledbåndsskadede Thomas Rytter mærker fremgang og har trænet lidt med udenfor med noget boldspil. Han håber at kunne være fuldt med om nogle uger. Stefan Schmidt fik i sidste uge en blokade i knæet. Han har løbet en smule, men der går noget tid før han er helt klar. 

Langtidsskadede Kaspar Dalgas, der har været ude i to år med et springerknæ, oplever fortsat fremgang i den langsommelige genoptræning. Han har trænet en smule med bold og det går udmærket, men et comeback ligger ikke lige om hjørnet.

Tjek listen over længerevarende skader her

Skoubo har scoret mod Silkeborg på Brøndby stadion. I denne sæson har topscoreren lavet syv mål i SAS Ligaen

Morten Skoubo er mere end tvivlsomt til søndagens udekamp. Til gengæld forventes Martin Retov og Trond Andersen klar til kampen.