Gode muligheder for sejr i Haderslev

14.10.2005 11:33

Der er fine chancer for, at Brøndby IF søndag følger op på de to seneste sejre, når mestrene møder SønderjyskE på udebane. Det er dels SAS Ligaens dårligste hjemmehold, de blå-gule står over for, og dels ligger Morten Bruuns mandskab helt i bund på formbarometeret.

SønderjyskE har indtil videre spillet fem hjemmekampe, og her har holdet kun hentet tre point via en 2-1-sejr over AGF tilbage i juli måneds blot 2. runde. Siden er det blevet til fire hjemmebanenederlag på stribe til FCK, FC Midtjylland, Esbjerg og AC Horsens. Brøndby er derimod placeret lunt i stillingen over udebaneresultater, hvor mestrene er nummer fire.

Derudover ser det sort ud på formbarometeret for søndagens hjemmehold. Uanset om man på de seneste fem eller 10 kampe, er SønderjyskE bundprop med henholdsvis ét og fire point. Brøndby hører til i toppen med 20 point de seneste 10 opgør og 10 point de seneste fem.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Morten Skoubo markeres tæt i det første indbyrdes opgør mod SønderjyskE i denne sæson

Morten Skoubo og resten af Brøndbyholdet spiller søndag i Haderslev mod SønderjyskE, som de danske mestre og pokalvindere besejrede 3-0 tidligere på sæsonen.