Første gangs-mål bag Brøndby-sejr

17.10.2005 14:02

Det var to helt nye målscorere, i hvert fald i Brøndby-sammenhæng, der var med til at sikre mestrenes 2-1-sejr over SønderjyskE i SAS Ligaens 13. spillerunde. Målet til 1-0 blev headet ind af forsvarsspilleren Trond Andersen efter hjørnespark, og det er nordmandens første mål som Brøndbyspiller.

Martin Retov lavede forarbejdet, da Thomas Rasmussen satte sin første Brøndby-scoring ind til stillingen 2-0 til de blå-gule gæster i Haderslev. Han havde ikke scoret siden 17. april 2003, hvor han stod bag målet til 1-0 i Farum Boldklubs 2-2-kamp i Odense.

Trond Andersen jubler over sit første mål i Brøndbytrøjen

Brøndby stærke forsvarsspiller Trond Andersen headede Brøndby på sejrskurs, og det var hans første mål siden skiftet til de danske mestre og pokalvindere.

Ny stadionrekord

8.302 fulgte med på lægterne i Haderslev, og dermed var Brøndby IF endnu en gang med til at sætte stadionrekord i SAS Ligaen som udehold. Alene i siden sommerpausen har Brøndby været det gæstende i seks sæsonrekorder. Og endnu mangler holdet at gæste Parken, Aalborg Stadion, SAS Arena, Farum Park og Silkeborg Stadion.

Brøndbys gennemsnitlige tilskuertal ligger på 12.621, fordelt på 15.382 på hjemmebane og 9.399 på fremmed græs. SAS Ligaens samlede gennemsnit i denne sæson ligger indtil videre på flotte 8.072.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Marcus Lantz afleverer bolden til Elmander

8.302 tilskuere satte stadionrekord i Haderslev, og de kunne se svenske Marcus Lantz spille en god kamp på Brøndbys midtbane.