Flere Brøndby-spillere på tavlen

22.10.2005 09:33

At Brøndby IF på grund af skader har været godt omkring i spillertruppen, kan formentlig også aflæses på antallet af målscorere i denne sæson og spilletid for truppen. Hele 13 forskellige Brøndby-spillere har formået at bidrage til målscoringen på Brøndbys hold i denne sæson, hvorimod søndagens gæster på Brøndby Stadion, FC Midtjylland, kun har ni spillere, der er kommet på tavlen i sæsonens 13 første kampe.

Brøndbys topscorer er Morten Skoubo med syv mål, mens FC Midtjyllands er David Nielsen, der har nettet fem gange. Hos Brøndby har kun Skoubo og Johan Elmander lavet flere end to mål, men både Jesper Mikkelsen og Frank Kristensen har scoret fire gange for ulvene.

Brøndby har indtil videre benyttet 24 spillere i sæsonens løb, og ingen af dem har fået fuld spilletid, mens kun Martin Retov har spillet alle 13 kampe. Hos FC Midtjylland har 22 mand været i aktion i denne sæson. Rasmus Daugaard har været med i samtlige SAS Ligakampe fra start til slut, og fire af spillerne har været på banen i alle 13 opgør.

Både Brøndby og FC Midtjylland hører til blandt de pæne drenge i Superligaen. Begge klubber har undgået røde kort. FC Midtjylland har indkasseret 16 advarsler, mens Brøndbys Dan Anton Johansen fik klubbens 15. gule kort i weekenden.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Mads Jørgensen i løb med bolden i hjemmekampen mod FC Midtjylland

To skadesplagede hold står i morgen overfor hinanden på Brøndby Stadion.