Elmander: Hattrick en dejlig følelse

24.10.2005 09:43

- Det er helt utroligt, jeg rammer det hele i dag, smiler Johan Elmander.

Hattrick og nu oppe på 12 sæsonmål i alt, heraf otte i SAS Ligaen. Og i de seneste fire hjemmekampe har Brøndbys formstærke angriber scoret hele syv gange.

- Det kører rigtig godt for holdet, og vi spiller mange perioder med kun en eller to berøringer i et meget højt tempo, og så formår vi at holde fast i spillet i dag. Når vi samtidig er effektive, er det svært at finde klagepunkter.

- Jeg tror ikke jeg har scoret 3 mål i en enkelt kamp siden jeg var 15 år, men jeg kan godt lide følelsen, fortæller han.

Elmander scorer til 1-0

Johan Elmander headede de blå-gule på sejrskurs allerede efter 11 minutters spil.

- I dag vælger FCM at spille mand mod mand i centralforsvaret, og det giver en masse plads til de andre. Jeg ved ikke om jeg vil kalde det naivt, men det gør i hvert fald, at vi kan trække deres forsvar fra hinanden, og jeg skulle ofte kun forbi en enkelt spiller, så var jeg igennem.

- Der var ikke den store opbakning, og det udnyttede vi, men generelt var det også vores bedste kamp i efteråret.

- Jeg kan dog huske en anden 5-0'er, der var bedre tilføjer Elmander med et glimt i øjet.

- Jeg er inde i en god periode, og mål i UEFA, pokalturnering og i ligaen giver en rigtig god selvtillid. Jeg har næsten scoret lige så mange mål som hele sidste sæson, men der er ikke nogen grund til at stoppe her.

- Jeg vidste godt det ville komme på et tidspunkt, men det gælder om at komme videre, og ikke fokusere for meget på de kampe vi har spillet. Den næste er vigtigere understreger han.

Johan Elmander til 4-0

Svenskeren var sikkerheden selv på det straffespark, der blev begået mod Thomas Rasmussen.

Om straffesparket fortæller Elmander:

- Jeg tror ikke Dan Anton var i tvivl om at jeg ville sparke. Det kunne han vist se i mine øjne, og han sagde da også bare "okej", og lod mig tage, griner angriberen.

- Det er et dejligt efterår i Brøndby. Store udfordringer, godt spil og masser af mål. Jeg er super glad for at være her, og tænker slet ikke på andet.

Sådan - Elmander til 5-0

Elmanders første hattrick er en realitet efter hovedstødsmålet til 5-0.