Elmander: Formmæssigt på toppen

03.10.2005 10:44

- Det gik jo fint nok, og det virker som om jeg er inde i en rigtig god stime med ok spil og mål. I dag var min rolle lidt anderledes end normalt, da jeg lå helt på toppen i stedet for Skoubo, men det gik udmærket, smilte Johan Elmander efter hans to mål mod Horsens.

- Jeg må dog nok indrømme, at jeg efterhånden befinder mig bedre lidt længere tilbage på banen, hvor der er mere boldkontakt og man deltager mere i det opbyggende. På 9'er-pladsen er man ikke så meget med i spillet, som jeg godt kan lide, så jeg er nok blevet lidt mere en 10'er, griner angriberen, der ellers i hele sin Brøndby-tid, har set sig selv som spidsangriberen.

- Vi bør lave flere mål i dag, for selvom Horsens står meget langt tilbage på banen, skaber vi masser af chancer ved vores hurtige spil og gennembrud. Jeg er meget glad for mine to scoringer, og spillet i den første times tid var rigtig godt.

- Formmæssigt er jeg på toppen, og det ser holdet også ud til at være. På den måde kan man måske godt sige, at pausen er dårligt timet, men med de skader vi har rendt rundt med, bliver det bare endnu bedre, når vi starter igen.

Johan Elmander bringer Brøndby foran 4-1

Johan Elmander havde stor succes som forreste angriber, men foretrækker nu fortsat at spille pladsen bag.