Eftertragtet Agger-trøje solgt

15.10.2005 08:51

Daniel Agger er en af Danmarks mest populære sportsprofiler, og Brøndbys store forsvarstalent's personlige Brøndbytrøje var langt mere populær end landsholdkollegaerne Thomas Gravesen, Jesper Grønkjær, Claus Jensen, Thomas Sørensen og Thomas Kahlenbergs fodboldstøvler og klubtrøjer.

I godt fem dage har det nemlig været muligt at byde på Aggers unikke spilletrøje, en trøje han har spillet i siden sin debut i juli måned 2004. Og interessen for Aggers trøje har været markant. Det endelige hammerslag lød på 4100 kr i TV2 Charlies onlineauktion. Dertil skal lægges 20 % i salær, så Børneafdelingen på Rigshospitalet kan se frem til at modtage ca. 4900 kr.

I alt samlede det danske A-landshold 26.500 kr. ind til Børneafdelingen på Rigshospitalet, hvoraf Daniel Aggers trøje samlede klart flest penge ind (med undtagelse af en DBU-trøje med hele landsholdets autografer på).

Den "heldige" køber, Torben, kommer fra Taastrup og er nu indehaver af en ganske speciel Brøndbytrøje, med en ganske unik historie på bagen.

Daniel Agger har netop bragt Brøndby foran 1-0 i 5-0 triumfen mod F.C. København på Brøndby Stadion

Der har været stor rift om Daniel Aggers spilletrøje, men det var Torben fra Taastrup der bød mest på online-auktionen.