Daugaard glad for sejren

17.10.2005 09:45

- Der er ikke så mange ting, der lykkes i dag. Hverken for mig, eller for holdet, mente alt-mulig-manden Kim Daugaard efter 2-1 sejren over SønderjyskE.

- Jeg synes vi smider for mange bolde væk, og vi får ikke vores spil til at flyde som det skal. Det er selvfølgelig også Sønderjyskes fortjeneste, for de presser os faktisk godt i dag, fortalte midbanemotoren, der i dagens anledning blev flyttet tilbage som venstre back i 2. halvleg.

- Det er muligt det gav lidt mere ro, men spillemæssigt var det vist ikke den store gevinst. Jeg smed alt for mange bolde væk, så det må være længere fremme på banen det kunne ses, med indskiftningen af Lorentzen, smiler han.

- Vi ville gerne holde bolden i egne rækker, og det lykkes vi med fra anden halvlegs start. Vi spiller som vi gerne vil lige indtil de får målet efter en dødbold. Derefter kommer der igen lidt pres på, men vi kunne og burde nok have lukket kampen.

- Nu handler det om pokalturneringen, og derefter kigger vi igen frem mod næste runde af ligaen. Der er nok at se til, og så længe vi vinder er det intet problem. Tværtimod slutter Daugaard.

Daugaard med bolden

Kim Daugaard blev i 2. halvleg rykket tilbage som venstreback i Brøndbys 2-1 sejr ude mod SønderjyskE.