Daugaard: Der var god bevægelse

03.10.2005 11:50

- Ud af de seneste 12 hjemmekampe har vi spillet en uafgjort og vundet resten, så modstanderne skal mærke vi vil vinde, og at de er på udebane. Oplægget i dag var, at give fuld gas fra start med hurtig boldomgang og tempo i afleveringerne, mente Kim Daugaard efter Horsens-kampen.

- Vi ved de vil stå med mange bag bolden i dag, så min opgave er egentlig simpel nok: Jeg skal fordele boldene i hullerne, og i øvrigt holdet spillet flydende. Det gik fint nok, for der var god bevægelse i alle kæder.

- Vi har lige været ude i et hårdt program og efter torsdagens opgør i Zürich, er det klart vi gerne ville bevise, at vi sagtens kan spille godt efter en midtugekamp. Samtidig vidste vi jo, at der er 2 ugers pause efter kampen i dag, så det var bare om at gå ud og sætte fart i bold og spil

- Vi kan kun være tilfredse. I en time spillede vi en god gang tempo-bold, og så var den kamp lukket. Nu har vi 2 uger til at få skadede spillere i gear igen, og så fortsætter vi hvor vi slap, runder midtbanemaskinen af.

Martin Retov modtager behandling

Kim Daugaard snakker her med dommer Michael Svendsen, mens midtbanekollega Martin Retov modtager behandling.