Byd på Aggers originale spillertrøje

10.10.2005 13:22

Vil du have fingre i et eftertragtet og unikt samleobjekt? Du har nu mulighed for at købe Daniel Aggers originale Brøndbytrøje, som han har spillet i siden debut'en på Brøndby Stadion tilbage i juli måned 2004.

I samarbejde med A-landsholdet og TV2 Charlie, kan du nu byde på Brøndbytrøjen på en online-auktion, hvor pengene ubeskåret går til Børneafdelingen på Rigshospitalet.

Brøndbytrøje med succes

Han er blevet betegnet som det største danske landsholdstalent siden Michael Laudrup, og han har på blot én sæson sparket sig ind i hjerterne hos de mange Brøndbyfans.

Daniel Agger har gjort komet-karriere på den danske fodboldscene, tilspillet sig en plads på A-landsholdet og landsholdsspillerens Brøndbytrøje er nu en del af A-landsholdets indsamling til Børneafdelingen på Rigshospitalet.

Trøjen har efter "the double"-triumfen fået broderet DBU's mesterskabslogo og to mesterskabsstjerner på brystet, og Agger har naturligvis sat sin autograf på trøjen.

charlieauktion.dk kan du derudover byde på flere af landsholdsspillernes fodboldstøvler mm.

Byd på Daniel Aggers Brøndbytrøje her.

Daniel Agger har netop bragt Brøndby foran i 5-0 sejren over F.C. København

Daniel Agger har vundet "the double", scoret mod F.C. København i 5-0 sejren, spillet europæiske brandkampe og meget mere i den originale Brøndbytrøje, som du nu har mulighed for at købe.

Tjek også