Brøndbys bedste oplægger

14.10.2005 11:42

Thomas Rasmussen har endnu sit første mål i Brøndbytrøjen til gode, men den 28-årige venstrekantsprofil har flere gange stået bag den sidste og alt-afgørende aflevering til mål. Han rangeres nemlig som Brøndbys bedste oplægger med fem assists (i seks kampe) i SAS Ligaen.

Tre af de assists faldt i den seneste hjemmekamp mod AC Horsens, hvor Rasmussen lagde op til målene scoret af Kim Daugaard, Thomas Hansen og sidst, men ikke mindst Johan Elmander's drømmemål i 4-1 sejren.

Thomas Rasmussen har været et stort aktiv på venstrekanten siden skiftet fra Hansa Rostock med et utrætteligt og energisk løbearbejde. Derudover har han som nævnt allerede bevist, at venstrebenet bl.a. kan bruges til at lægge op til især de offensive medspillere.

Næstbedste oplæggere på Brøndbyholdet er Martin Retov og Mads Jørgensen, der begge har lagt op til tre Brøndby-scoringer, samtidig med at de begge har scoret to gange hidtil i SAS Ligaen.

På søndag kan Thomas Rasmussen fortsætte de lovende takter, når han sammen med resten af Brøndbyholdet gæster oprykker fra SønderjyskE i Haderslev.

Statistisk kilde: Tips-Bladet.

 Thomas Rasmussen i løb med bolden

Thomas Rasmussen er Brøndbys bedste oplægger i SAS Ligaen, hvor han allerede har lagt op til fem mål. Han mangler selv at finde vej til netmaskerne, men har været nærgående flere gange, bl.a. med et forsøg på undersiden af overliggeren i hjemmekampe mod Horsens.