Brøndby kan vente godt udehold

01.10.2005 13:09

Mens oprykkerne fra AC Horsens har haft problemer med at få melodien til at spille rent på hjemmebane i denne sæson, ligger østjyderne side om side med Brøndby IF, når det gælder point opnået på fremmed græs.

Senest vandt både Brøndby og AC Horsens med 3-1 på udebane. Brøndby i Odense over OB, og AC Horsens i den vigtige nabokamp mod SønderjyskE. Både mestrene og oprykkerne har samlet syv point på udebane i sæson.

Den store forskel er, at Brøndby hører til blandt cremen af cremen, når det gælder resultater på hjemmebane. Her har de blå-gule en delt førsteplads med 16 point, mens AC Horsens ligger på en beskeden 10.-plads med blot fire point.

Formmæssigt har AC Horsens også spillet med musklerne de seneste fem runder. Her har Kent Nielsens mandskab hentet otte point mod Brøndbys syv. Set over de seneste 10 kampe er der dog stor forskel. Brøndby har 20 point, gæsterne på søndag har 11.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander med bolden

Horsens fik uafgjort mod Brøndby på hjemme, men det er faktisk på udebane at AC Horsens har klaret sig bedst i denne sæson.