Brøndby igen det bedste hjemmehold

03.10.2005 11:29

Som det var tilfældet stort set hele sidste sæson har Brøndby IF's danske mestre og pokalvindere nu igen sat sig på tronen som SAS Ligaens bedste hjemmehold. Med 4-1-sejren over AC Horsens og samtidig pointtab til FCK, er Brøndby alene i spidsen i hjemmebanestillingen med 19 point for efterårets syv hjemmekampe.

Målscoren hedder 18-4 i Brøndbys favør, og lægger man den sammen med målscoren fra sidste sæson, lander den på vanvittige 54-10. Brøndby statistik for de seneste 24 hjemmekampe lyder på 18 sejre, fire uafgjorte og blot to nederlag. Klubben har nu spillet 13 hjemmekampe på stribe uden at tabe.

Dan Anton Johansen var godt tilfreds med 4-1 sejren over AC Horsens

Brøndby har en fantastisk statistik på Brøndby Stadion og det ved spillerne. Dan Anton Johansen takker her de trofaste fans for deres opbakning i 4-1 sejren over Horsens.

Elmander-mål = sejr

Den dobbelte målscorer Johan Elmander kunne nok engang konstatere, at når bare han scorer, skal de blå-gule nok vinde. Horsens-kampen var den 12. med Elmander-mål og i 10 tilfælde er det resulteret i sejr. De to sidste, mod OB og FCK, har givet uafgjort.

Det var i øvrigt kun anden gang, Johan Elmander formåede at nette to gange i samme opgør. Første gang var i november sidste år, hvor svenskeren scorede begge mål i 2-1-sejren i Herfølge.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Johan Elmander tiljubles af Sennels og Kamper efter svenskerens anden scoring

Johan Elmander blev dobbelt målscorer i klasse-kampen, der sparkede Brøndby tilbage som SAS Ligaens bedste hjemmehold.