Brøndby det mest scorende hold

25.10.2005 09:45

De danske mestre tager til Vestjylland onsdag aften vel vidende, at holdet med 5-0-sejren over FC Midtjylland nu rangerer som SAS Ligaens mest målfarlige mandskab. De fem mål søndag aften betød, at Brøndby IF har scoret 32 mål i de første 14 runder. Det er et supergennemsnit på 2,29 mål pr. kamp. Det er det bedste siden 1997/1998-sæsonen, hvor det blev til 2,45 mål pr. kamp eller hele 81 i de 33 runder.

Onsdagens modstander har de seneste sæsoner været dygtige til at finde vej til netmaskerne, især personificeret af svenske Fredrik Berglund, der blev den spiller i SAS Ligaen, der hurtigst opnåede 25 scoringer. Men i denne sæson har hverken Berglund eller Esbjerg fundet recepten til mål. Vestjyderne er kun oppe på halvdelen af målene, som Brøndby har scoret.

Brøndbys topscorer, Johan Elmander, har nettet otte gange, mens Morten Skoubo er oppe på syv scoringer. Mest scorende Esbjerg-spiller er godt nok Fredrik Berglund med fire mål, mens både Jan Kristiansen og Esbjergs nye angrebshåb, Lasse Kryger, begge er på tre fuldtræffere.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander og Kasper Lorentzen jubler

Søndagens målfest mod FC Midtjylland har gjort Brøndby til rækkens mest scorende hold.