Blodfattig pointdeling

26.10.2005 22:33

Efter søndagens sprudlende 5-0 udklassering af FC Midtjylland på Brøndby Stadion var forventningerne til Brøndbyspillerne høje, da Esbjerg Idrætspark her til aften lagde græs til SAS Ligaens 15. spillerunde.

Men trods en god start hvor Kasper Lorentzen i det 6. minut var tæt på at bringe de blå-gule i front på Jonas Kampers glimrende indlæg, og selv samme Kampers svage forvaltning af den friløber han skabte sig i kampens 72. minut, formåede de forsvarende mestre ikke at producere flere nævneværdige chancer endsige mål.

Og da heller ikke hjemmeholdet, der fulgte sin vanlige efterhånden til perfektion gennemførte stil med lange bolde frem mod den enlige angriber, havde held i støvlerne, endte kampen i en trist 0-0 affære.

Rodet affære

Den glatte bane satte sit præg på en meget rodet 1. halvleg hvor Brøndby IF i store perioder var det bedst spillende hold, men hvor Esbjerg formåede at komme frem til markant flest afslutninger. Chancerne kom ofte efter Esbjergs karakteristiske lange bolde frem mod en hårdtarbejde, men stadig målløs Fredrik Berglund.

Modsat gæsterne formåde hjemmeholdet at følge godt op på de mange andenbolde som naturligt opstod efter de lange aflevering og de mange tacklinger på midtbanen. 2. halvleg ændrede ikke indtrykket en rodet affære med to hold der ikke investerede nok i spillets afgørende faser.

De knap 8.000 fik derfor en fysisk, men alligevel blodfattig kamp at se, og trods Trond Andersens redning på stregen  i kampens sidste minutter giver det uafgjorte resultat et rimeligt billede af en kamp uden den store intensitet og nerve.