Agger-trøjen i høj kurs

12.10.2005 09:25

Brøndby-kometen Daniel Aggers unikke Brøndbytrøje, som han har spillet i siden sit debut juli 2004, og som han bl.a. har vundet Danmarksmesterskabet og pokalen i, er i særdeles høj kurs. 

Det fremgår tydeligt på TV2 Charlies online-auktion, hvor en række A-landsholdsspillere bl.a. har doneret fodboldstøvler og fodboldtrøjer, og pengene ubeskåret går til Børneafdelingen på Rigshospitalet.

Her onsdag formiddag lyder det seneste bud (afgivet i går aftes) på Aggers trøje på 3300 kr., og det er væsentligt højere end de øvrige landsholdsspilleres effekter, hvor Thomas Kahlenbergs fodboldstøvler kommer tættest med 2100 kr.

Hvis du vil have fingre i den unikke Brøndbytrøje, kan du byde på Brøndbytrøjen her. TV2 Charlie har, på opfordring fra Daniel Agger, valgt at forlænge auktionen på trøjen med en uge.

I første omgang lukkede auktionen onsdag den 12. oktober kl. 16.59, men eftersom trøjen først blev lagt online mandag (modsat de andre landsholdseffekter der var online i en uge), er fristen blevet forlænget.

Daniel Agger i aktion mod Ajax Amsterdam

Daniel Aggers spillertrøje har bl.a. mødt Ajax Amsterdam på Brøndby Stadion.