Trond trænede fuldt med

29.11.2005 13:28

Trond Andersen ligner en mand der er helt klar til Espanyol-kampen i morgen aften. Den stærke nordmand trænede fuldt med i både positionsspillet, skudtræningen, spurtøvelserne og det afsluttende spil til to mål, da A-truppen for anden dag i træk trænede inde på Brøndby Stadion.

Trond Andersen har døjet med en muskelskade på det seneste.

Træning på Brøndby Stadion

Spillerne træner på Brøndby Stadion.

Snor i Agger

Rene Skovdahl havde snor i Daniel Agger under træningen - i bogstavelig forstand! Med en rem om livet og en fastspændt elastik lavede Agger hårde fysiske spurt- og koordinationsøverlser, samtidig med at han bl.a. skulle trække Rene Skovdahls vægt. Lidt over en times hård træning blev det til for Agger, og holdkammeraterne.

Agger

Daniel Agger med snor om livet.

Daniel Agger 2

Daniel Agger både styrketræner og koordinationstræner her med Rene Skovdahl på slæb.

Talent til prøvetræning

I de kommende uger har klubben et brasiliansk målmandstalent til prøvetræning i A-truppen. Det drejer sig om 85'eren Jeferson fra den brasilianske klub Atlético Minero, som klubbens talentansvarlige fik et godt øje til tidligere på året under en ungdomsturnering i Tyskland.

Truppen til kampen mod Espanyol bliver offentliggjort på det traditionelle Europa Cup-pressemøde, der afholdes kl. 14:00. Truppen vil kort efter blive offentliggjort her på brondby.com.