Syv år siden seneste nederlag

17.11.2005 14:30

Hvis der er et hold, Brøndby IF har styr på hjemme på Brøndby Stadion, må det være lørdagens gæster fra Viborg. De grønblusede midtjyder har således ikke stået med alle tre point efter en Superligakamp på vestegnen de seneste godt syv år eller siden 11. september 1998.

Det er så længe siden, at Brøndby-målscorerne i den kamp hed Vragel Da Silva og Bo Hansen, mens Klaus Kærgård og Heine Fernandez scorede for Viborg i gæsternes 5-2-sejr.

Siden da har de to klubber mødt hinanden 11 gange på Brøndby Stadion, og de blå-gule er løbet med sejren hele ni gange - heriblandt de seneste fem i træk - mens to kampe er endt med pointdeling.

I fire af de seneste fem hjemmekampe mod Viborg, har Brøndby sågar end ikke lukket et mål ind. Senest Viborg scorede på Brøndby Stadion var 15. marts 2003, hvor hjemmeholdet vandt 2-1.

Den sejr fulgte op på det, der er Brøndbys største hjemmesejr nogensinde over Viborg. 18. august 2002 blev det nemlig 4-0, hvilket også var cifrene tilbage i juni 1997 samt i oktober 1995.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander blev matchvinder sidste gang Viborg gæstede Brøndby Stadion, en kamp Brøndby vandt 1-0.

Kæmpe forløsning efter Johan Elmander havde scoret sit første mål i den gule trøje i seneste hjemmekamp mod Viborg.