Sulten Skoubo

17.11.2005 08:33

- Det ser meget godt ud, og jeg håber meget at få spilletid i weekenden. Fysisk går det rigtig godt, men det er klart der mangler lidt i timingen, og jeg holder nok ikke en hel kamp, men mindre kan altså også gøre det.

Morten Skoubo har det store smil på, og det er tydeligt han er sulten efter at spille rigtig fodbold igen.

- Jeg spillede en halvleg mod Rostock i mandags, og det gik rimeligt godt. Det var dejligt at spille, og mærke at bentøjet er i orden, og selvom modstanden var egentlig noget svagere end jeg havde regnet med, fik vi en god kamp ud af det.

- Det er dejligt at der arrangeres sådan noget for os, der ikke har spillet så meget på det seneste, og vi fik alle sammen en masse ud af det. Og så spillede vi faktisk meget godt, efter vi fik styr over dem fra et kvarter inde i kampen, tilføjer han.

Morten Skoubo i aktion

Morten Skoubo træner fuldt med og melder sig klar til topkampen mod Viborg på lørdag.

Revanche

- Det er halvanden måned siden jeg spillede uden problemer, og da scorede jeg vist et par mål. Det ved jeg ikke om jeg kan love på lørdag, men det bliver en intens kamp og vi skal være på stikkerne for at skabe chancer og vinde.

- Viborg er rigtig gode til at lukke modstanderen af, men vi har noget at revanchere efter vores sidste kamp mod dem. Det var elendigt, og den plet skal væk!

- Samtidig kan vi jo sætte dem mere eller mindre af med en sejr, og på Brøndby Stadion skal vi simpelthen bare vinde - uanset modstanderen. Statistikken er på vores side når vi spiller hjemme, men det er kun fordi vi arbejder for det. Det skal vi også lørdag.

Kamp om topscorer-værdigheden

- For mit eget vedkommende handler det om at få kamp i benene. Selvom vi er sent på året er der mange opgaver forude, og man vil jo gerne være med i det hele.

- Jeg er møg-sulten efter at løbe på banen igen, og selvom jeg ikke kan være sikker på noget, vil bare det at få spilletid være super dejligt, smiler angriberen, der altså ser frem til at give Johan Elmander kamp om den topscorerværdighed, som svenskeren i øjeblikket kan prale af at bære.

Johan Elmander og Morten Skoubo

Morten Skoubo er klar til kamp og klar til udfordre Johan Elmander om topscorerværdigheden.