Spelmann: Kæmpe spring

11.11.2005 08:55

- Jeg er utroligt glad for at få lov til at spille sådan en kamp fra start, og jeg synes faktisk det gik godt, kom det spontant fra U-trupspilleren Martin Spelmann efter det uafgjorte resultat i Royal League.

- Det er klart det er et kæmpe spring fra hvad jeg er vant til, og selvom jeg har trænet lidt med er tempoet og den fysiske kamp her, noget helt andet end anden divisionsfodbold. Jeg plejer at være lidt mere centralt på banen, men føler jeg er godt med i kampen selvom det er mere på kanten end normalt, beretter den 18-årige debutant.

Martin Spelmann i sin blå-gule debut.

Martin Spelmann i sin blå-gule debut.

Helt andet foran Faxe

- Truppen er fremragende til at tage imod nye spillere, så det har slet ikke været noget problem for mig at være med. Det kan godt være det var en gæsteoptræden denne gang, håber jeg da på at være med igen snart, kommer det med glæde i stemmen.

- Jeg har aldrig spillet for så mange tilskuere før, og de første 5 minutter tænker man da lidt over at de råber af en. Men derefter er det glemt, og det handler bare om at spille fodbold.

- Det bliver nok noget helt andet at stå foran Faxe Tribunen en dag. Det møde glæder jeg mig til, men lad os nu tage det et skridt af gangen. Lige nu er jeg bare stolt over at have være med, og glad for at det gik rimeligt, afslutter den unge mand beskedent.