Sjældent med to nederlag i træk

18.11.2005 08:55

Statistikken taler bestemt for, at Brøndby IF får oprejsning for det seneste nederlag til Viborg, når midtjyderne lørdag eftermiddag kommer til Vestegnen i SAS Ligaens 18. runde.

Brøndby har nemlig for vane at rejse sig, når det er blevet til nederlag mod netop Viborg. Kun én gang i Superligaens historie har Brøndby tabt to gange i træk til Viborg, nemlig tilbage i  1999. 2. maj blev til 0-2 i Viborg, og 12. september kopierede viborgenserne den bedrift - også på Viborg Stadion.

24. april 2004 tabte Brøndby med 2-3 i Viborg. Her fulgte de blå-gule op med ikke bare én 2-0-sejr men hele tre sejre i træk; to i Brøndby og én i Viborg.

Det er 17. gang, Brøndby og Viborgs mødes på Brøndby Stadion, og hjemmeholdet har taget sejren 12 gange, mens tre kampe er endt i uafgjort og blot én kamp er tabt.

Målscoren i de indbyrdes opgør på Brøndby Stadion taler også deres helt eget tydelige sprog. Brøndby har lavet 36 mål mod Viborg, mens gæsterne kun har scoret 13 gange. De seneste syv gange har Viborg kun lavet i alt tre mål.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Casper Ankergren i aktion på Viborg Stadion

Når Viborg trækker det kængste stå har Brøndby for vane at vinde efterfølgende.