Schmidt: Mange år siden

27.11.2005 10:08

- Det er nogle år siden jeg har spillet offensiv midt og venstre kant, men det gik jo fint nok, og vi fik en meget, meget vigtig sejr i dag, smiler Stefan Schmidt, der for alvor er kommet tilbage efter sin skadespause.

- Vi havde en masse at bevise, og ville gerne lukke munden på en masse mennesker. Folk skal selvfølgelig have lov at skrive og sige hvad de vil, men vi ved vi har et godt hold, og det har vi tænkt os at bevise. I den sammenhæng er dagens sejr SÅ vigtig, og selvfølgelig er humøret højt lige nu.

- Vi er dog ikke nået længere end en enkelt kamp videre efter i onsdags, så det gælder om at kæmpe videre resten af efteråret, og bevise, også overfor os selv, at vi har niveauet til at begå os.

Martin Retov

- Jeg tog med herover, og kunne godt have spillet hvis det havde været VM-finalen, eller hvis der havde opstået skader undervejs, men valgte at stå over for at blive helt frisk.

Thomas Rasmussen

- Jeg bliver ramt hårdt på siden af hovedet, og det hele sejler i minutterne efter. Nu er det fint nok, og jeg regner ikke med at der kommer eftervirkninger.

- Det var en dejlig og vigtig sejr, og selvfølgelig rart at få scoret. God fight over hele linjen, det skal vi blive ved med.

Morten Skoubo

- Jeg har haft lidt mave-halløjsa i nat, men ikke noget alt for slemt. Jeg drikker nogle colaer og spiser nogle småkager, så går det nok over, griner angriberen.

- Det er altid svært at vinde herovre, og vores optakt var jo ikke ligefrem optimal. Onsdagens nederlag var lidt som et sort hul vi faldt i, men det fik vi heldigvis kravlet op af med en jætte-indsats i dag.

- Man kunne allerede i omklædningsrummet inden kampen mærke, at der var noget der skulle revancheres, lidt som en stilhed før stormen hvor folk var meget fokuserede.

- Min egen indsats er jeg ikke helt tilfreds med, for selvom jeg falder rigtig godt ind i spillet de første 45 minutter, kommer jeg aldrig frem til chancer, og det er jo en vigtig del af min jobbeskrivelse, smiler han.

- Det kan dog være fuldstændigt lige meget. Vi vinder i dag, og så er resten ligegyldigt, fortæller Skoubo med munden fuld af vaniljekrans og cola. For helbredets skyld, forstås.