Rytter: Godt på vej

18.11.2005 09:34

Efter nogle kampe på Brøndbys reservehold i 2. division og en kamp på Brøndbys bedste mandskab i Royal League sidste torsdag mod Kalmar, peger pilen nu igen i den rigtige retning for Thomas Rytter. Efter en knæskade pådraget i udekampen mod AGF i slutningen af august måned er han atter tilbag for fuld skrue.

- Det gik fint. Vi spillede godt og vandt 2-1, og jeg spillede også selv, bortset fra det sidste kvarter. Så det var godt, forklarer en tilfreds Thomas Rytter om træningskampen mod Hansa Rostock.

- Jeg synes, jeg er godt på vej, og det går godt med knæet. Det er sådan set bare kampformen, der mangler, men de sidste procent kan jeg kun få ved at spille kampe på højeste niveau. Træning og kampe i 2. division er ikke helt det samme.

Sejr

I morgen gælder det topkampen i SAS Ligaen på Brøndby Stadion mod denne sæsons store positive overraskelse Viborg - kampen mellem rækkens nummer to og tre. Og det er Brøndby, der har revanche til gode, da Viborg på Viborg Stadion vandt det seneste indbyrdes opgør mellem de to klubber.

Thomas Rytter er dog fortrøstningsfuld, inden lørdagens topopgør på Brøndby Stadion.

- Jeg var ikke selv med i den kamp i Viborg, som vi tabte; men jeg kan vist roligt sige, at det ikke var nogen fantastisk kamp fra vores side. Viborg er dog slet ikke dårlige på hjemmebane, og de gjorde det godt i den kamp.

- Men det bliver en helt anden kamp på vores hjemmebane. Jeg er sikker på, at det bliver en god kamp, og vi er utroligt stærke på hjemmebane, så jeg tror, at vi vinder. Men vi skal stadig have respekt for Viborg - det er ikke noget tilfælde, at de ligger, hvor de ligger, så det bliver en svær kamp, slutter Thomas Rytter af inden den spændende topkamp - den sidste kamp på Brøndby Stadion i SAS Ligaen i 2005.

Hvorvidt Thomas Rytter kan få comeback i SAS Ligaen i aften, kan du se senere i dag på brondby.com, hvor truppen til topbraget offentliggøres efter dagens træning.

Thomas Rytter med bolden under kontrol

Thomas Rytter er helt klar efter en ledbåndsskade der har holdt ham fra banen i ca. to måneder. I morgen kan han få comeback på Brøndby Stadion, hvis han er tilbage i Brøndbytruppen, der udtages efter dagens træning.