Rasmussen: Vi skal hæve niveauet

04.11.2005 12:16

- Det var bare rigtig dårligt, det vi leverede i første halvleg. Der var ingen sammenhæng mellem kæderne, presset fungerede ikke, afleveringerne var for dårlige og der var slet ikke tempo nok i vort spil. I anden halvleg fik vi rettet op på det meste, og spillede i perioder godt, mener Thomas Rasmussen efter kampen.

- I pausen får vi en velfortjent opsang. Vi kommer meget længere frem på banen med presset, får bolden spillet fint rundt i perioder, og kommer bag deres 4-kæde til en del indlæg.

- Måske var det kampens vigtighed, jeg ved det ikke. Under alle omstændigheder var det en forløsning med det første mål, og at vi står her nu med en sejr på 2-0 kan vi kun være tilfredse med. Det er en god start på turneringen, også selvom vi spillede skidt.

- Vi må ikke glemme, at vi spillede mod et hold, der faktisk kunne og ville spille fodbold.

- I Moskva vil vi være undertippede uanset hvad. Det kan være det gør tingene lidt lettere for os, men under alle omstændigheder skal vi hæve niveauet over hele banen, hvis vi skal have en chance. Men det ved vi også godt vi kan.

Thomas Rasmussen med bold

Flere gode angreb blev bygget op omkring venstrekanten, hvor Thomas Rasmussen kæmpede godt.

Anton uden gener

- Nu skal vi ikke gøre det hele så skidt igen. Alle kan se vi ikke spillede skide godt i første halvleg, men altså. Vi spiller den første kamp i UEFA Cup'ens gruppespil, og vi indfrier forventningerne med en 2-0-sejr. Det kan godt være vi er heldige i enkelte situationer, men er det ikke sådan de store hold gør det, spørger Dan Anton Johansen.

- Personligt er jeg glad for, at jeg kan spille hele kampen uden gener, og vi står med 3 point i en pulje, der ser ud til at blive meget tæt mellem de øverste 4 hold. Det er hvad jeg holder fast i, i dag, og så kan man skrive hvad man vil. Vi vandt, og fik den bedst tænkelige start på turneringen!

Spillerne går på banen

Rammerne var i top da Dan Anton Johansen og gutterne sejrede i UEFA Cup'en.