Per: Vi fik oprejsning

27.11.2005 10:05

- Det er en fornøjelse at mærke hvordan alle var 100% koncentrerede i dag, og spillede med fuld fokus i alle 95 minutter. Vi vil vinde alle kampe, men selvfølgelig var der noget ekstra at bevise i dag, ikke mindst over for os selv.

- Efter oplevelsen i onsdags er det klart at vi har et eller andet ekstra i motivationsposen i dag. Det synes jeg vi viser, og selvom spillet i anden halvleg ikke var det smukkeste, giver vi os aldrig og vi kæmper for hinanden derinde.

- Generelt har vi haft for mange svipsere i efteråret, hvor vi på udebane ikke har leveret varen. Alligevel står vi her med et point-tal der matcher sidste års utrolige halvsæson, vi har førstepladsen mere end inden for rækkevidde, vi er med i UEFA?en, videre i pokalen osv.

- Trods enkelte udfald kan vi godt være tilfredse med det resultatmæssige, overordnet set, men vi er jo ikke færdige endnu, så lad os vente med at gøre status.

- Lige nu er vi bare glade for at have rejst os, at have fået 3 point, og at have vundet i Odense. Den slags giver altid lidt ekstra, konstaterer en glad anfører.