Måske mere beskidt i fremtiden

21.11.2005 10:18

- Det var en god fight præget af mange nærkampe og med en klar overvægt i spil og chancer til os. Derfor fuldt fortjent at vi vandt, og alt i alt er vi godt tilfredse derinde, fortæller en af lørdagens bedste, Asbjørn Sennels, med et nik mod omklædningsrummet.

- Viborg prøver at ødelægge vores spil, og det er en del af deres oplæg. Omvendt har vi fået klar besked om at være meget hurtigt oppe på Åslund, Christopher Poulsen og Alex Nørlund, så de ikke kan vende spillet som de plejer.

- Det fungerede godt, og vi kom ind i mange nærkampe med dem, som vi i hovedparten trak os sejrrigt ud af.

- Måske kom jeg ind i lidt flere hårde nærkampe end normalt, men det er kun en fornøjelse, og det kan da godt være jeg skal være lidt mere beskidt i tøjet også i fremtiden, griner Sennels som svar på et lidt provokerende spørgsmål om netop de mange jord-pletter på trøjen.

- Jeg synes vi spiller med hovedet, og ligger lidt længere tilbage med en ekstra mand i dag. Vi ved vi nok skal skabe chancerne, og da vi scorede efter en halv times tid, havde man måske forventet at Viborg ville prøve lidt mere.

- Det gjorde de ikke, tværtimod virkede de rimeligt tilfredse og spillede videre i håbet om at kunne skabe noget på deres hurtige kontrastød.

- De kæmper godt, og jeg synes at kampen i dag viser hvorfor de er nummer 3 i ligaen. Jeg synes dog også at den viser, hvorfor vi er noget foran dem nu, for vi var klart det bedste hold derude.

Asbjørn Sennels

God med bolden og flere gode glidende tacklinger var hvad Sennels især markerede sig med i topkampen mod Viborg.