Mads på træningsbanen

23.11.2005 13:43

20 dage efter sin seneste optræden i Brøndbytrøjen, er Mads Jørgensen tilbage på træningsbanen igen. Det er problemer med ankelen og achillessenen der har holdt Mads Jørgensen fra kamp i godt og vel tre uger.

I sidste uge blev Mads Jørgensen røntgenfotograferet og ultralydsscannet, og her viste det sig heldigvis at der ikke var tale om en kompliceret skade. I stedet har tre ugers pause gjort godt for skaden.

Både i går og i dag har han trænet med de øvrige spillere der er tilbage i Brøndby, under ledelse af fysisk træner Rene Skovdahl.

- Det er gået fint. Selvfølgelig kan jeg godt mærke lidt, men ikke noget der generer som sådan, smilede Mads Jørgensen efter dagens lette træning, hvor også Auri Skarbalius og Ruben Bagger deltog.

Kaspar Dalgas, Trond Andersen og Daniel Agger var derimod i styrkerummet.

Senere i eftermiddag kan Mads Jørgensen se holdkammeraterne i det russiske spille UEFA Cup-kamp mod Lokomotiv Moskva. Hele kampen kan følges live på TV2 eller brondby.coms liveupdate med kick off kl. 17:00.

Mads Jørgensen med bolden

Seneste optræden i den gule trøje er dateret tilbage til den 3. november, hvor Mads Jørgensen fik den første halvleg i 2-0 sejren over M. Petach-Tikva i Brøndbys premierekamp i UEFA Cup gruppespillet.