Lorentzen garanterer fight i Brøndby

15.11.2005 15:20

Målhelten fra lørdagens kvalifikations-gyser i Rusland, Brøndbys stortalent Kasper Lorentzen, kan sammen med landsholdskollegaerne tage det sidste skridt mod en EM-slutrunde, når Danmark i morgen møder Rusland på Brøndby Stadion.

Selvom danskerne har en 1-0 sejr i bagagen, slår Kasper Lorentzen fast at det kræver fight og vilje for at få en samlet sejr, og garanterer at ingen af spillerne vil tage let på opgaven.

 - Nej, for vi har prøvet mange af de kampe før, og vi ved alle, at det er vigtigt med fokus helt fra start. Vi skal ud og presse dem fra første fløjt, som vi havde succes med det i Rusland. Vi er meget bevidste om at det bliver en kamp, hvor, selv om vi fører 1-0, stadig skal fighte, sagde landsholdstalentet på dagens pressemøde på Hotel Marienlyst i Helsingør.

- Vi håber der kommer mange som muligt for at støtte holdet frem mod sejr, fortsatte Lorentzen.

Og ifølge landstræner Flemming Serritslev er det netop, hvad der kendetegner det U/21-landshold, der i morgen som det første U/21-landshold siden 1992 kan kvalificere sig til en EM-slutrunde
 
- Vi står med et hold, der aldrig giver op. Det mener jeg, de har bevist hele vejen gennem kvalifikationen, hvor vi i flere kampe har fightet os tilbage efter at have været bagud. Det er dejligt at se, at for spillerne er det den indre motivation, der tæller og ikke andre motivationsfaktorer, udtalter Serritslev til dbu.dk.

Du kan være med til at give de danske talenter den mest optimale opbakning på Brøndby Stadion. Børn og unge under 18 år har gratis adgang til kampen, mens det for øvrige tilskuere kun koster 50 kr. Billetter til skæbnekampen kan købes ved indgangene til Brøndby Stadion.

Kasper Lorentzen ligger her i græsset mens et forsøg danser på målstregen i hjemmekampen mod AGF

Kasper Lorentzen garanterer fight når det danske U-21 landshold i morgen aften spille den afgørende kvalifikationskamp mod Rusland på Brøndby Stadion.