Laudrup: Vigtig men ikke afgørende

29.11.2005 14:56

- Det bliver spændende at se hvordan vi står i forhold til et stærkt spansk hold. Hvor langt er vi kommet med holdet og hvordan er vores muligheder mod Espanyol. Jeg kan roligt sige at vi alle i klubben ser frem til kampen, sagde cheftræner Michael Laudrup på det mere end velbesøgte pressemøde, der traditionen tro afholdes før hver hjemmekamp i Europa Cuppen.

- Kampen er vigtig, men ikke altafgørende, fortsatte han.

- Jeg går ud fra at Lokomotiv Moskva vinder mod Petach-Tikva i morgen, og så er der intet der er afgjort efter vores kamp. Vinder vi over Espanyol, kan vi nøjes med uafgjort i den sidste mod Palermo. Vinder vi ikke i morgen, skal vi vinde mod Palermo for at gå videre, sagde Laudrup om de mange matematiske muligheder i pulje B, hvor alle fem hold har en chance for at gå videre på en af de tre første pladser.

Stærke profiler

- Vi skal teste hvordan vores hold står i forhold til et kvalitetshold med kvalitetsspillere fra en af Europas store ligaer. Jeg synes i hvert fald det er der hvor der bliver spillet bedst fodbold, sagde han om den spanske modstander.

- De har nogle store profiler. Ivan De la Peña er en af Spaniens bedste midtbanespillere, et kæmpetalent som ung. Han har været med i mange år og er vigtig for Espanyols spil. I angrebet har de målfarlige Tamudo, der scorede sejrsmålet da de slog Lokomotiv Moskva i Rusland.

- Med den statistik hjemme på Brøndby Stadion som vi har fået oparbejdet de seneste 8-9 måneder, tror vi på at vi kan slå Espanyol. Vi skal arbejde hårdt for det og der er flere ting der skal hænge sammen, men grundlæggende tror vi på sejren, slog han fast og afrundede.

- Og som jeg sagde før; Kampen er vigtig, men ikke altafgørende, sluttede cheftræneren inden den talrige spanske presse trippende stod klar i kulissen.