Laudrup og Faxe: Vi skal videre

01.11.2005 15:09

Brøndby tager allerede i næste uge hul på Royal League-turneringen, når de danske mestre og pokalvindere tyvstarter mod svenske Kalmar på udebane torsdag den 10. november. Det står klart efter Royal League-programmet i dag blev offentliggjort.

- Vi er selvfølgelig handicappet af at have i hvert fald 5-6 spillere på landsholdsopgaver til den første kamp mod Kalmar, men det tager vi med oprejst pande. Det skyldes jo vores egen succes i UEFA Cuppen, udtaler Michael Laudrup og John "Faxe" Jensen samstemmigt om det nye Royal League-program.

Efter indledningskampen mod Kalmar gælder det en udekamp mod F.C. København den 8. december, mens årets eneste Royal League-hjemmekamp spilles tre dage efter mod norske Lillestrøm.

- Det er dejligt at vi møder FCK en gang til i år. Vi har jo kun spillet mod dem en gang i denne sæson og vi kan så bruge kampen til at vurdere det aktuelle styrkeforhold mellem holdene, mener trænerne der har målsætningen klar.

- I år vil vi længere end sidste år, og det betyder jo at vi skal gå videre fra puljen. Herefter er det så knald eller fald kampe. Vi står foran vigtige kampe og vi vil sikre et godt udgangspunkt før forårets kampe, lyder det fra trænerne.

Og netop til foråret står den på tre arvefjendeopgør på Brøndby Stadion mellem Brøndby og FC København. Den første i Royal League den 9. februar. Herefter står den på pokalkvartfinalekamp og i SAS Ligaen bagefter - alle tre kampe indenfor en måneds tid.

- Vi får da set FCK nogle gange på Brøndby Stadion i starten af det det nye år, slutter Michael Laudrup med et smil og et glimt i øjet.

Tjek Brøndbys kampprogram i Royal League.

Jonas Kamper i løb med bolden

Brøndby starter Royal League på udebane mod Kalmar i næste uge, inden det handler om udekamp mod FC København den 8. december.