Laudrup: Marginalerne med os

04.11.2005 00:15

- Vi kan ikke være utilfredse, specielt første halvleg taget i betragtning. Vi går til pause med 0-0 på tavlen, og det er ikke uheldigt, for israelerne har chancer til føringsmålet, og vi spiller slet ikke op til vanlig standard.

- Vi får rettet op på mange af manglerne i pausen, og i anden halvleg tilspiller vi os overtaget, og har 20 minutter, hvor vi spiller godt. Chancemæssigt er det dog stadig en alt for lige kamp, og vi har marginalerne på vores side i dag, erkender cheftræner Laudrup.

- Jeg kan ikke give et svar på hvorfor vi spiller som vi gør i første halvleg. Spillerne vil gerne, og det er altid specielt at spille internationale kampe. Desværre underpræsterer hele holdet i dag, og på den baggrund er 2-0 et godt resultat.

- Israelerne overrasker en smule taktisk ved at lægge et relativt højt pres, som vi har svært ved at spille os ud af. En sådan indsats bliver straffet af et bedre hold, så forhåbentlig har vi lært lidt af dagens kamp.

Godt i gang

- Med 0-0-resultatet i Palermo og vores sejr, er vi rigtig godt med, men vi skal spille meget bedre mod Moskva, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point derovre.

- Når alt er sagt, skal vi huske på, at det altså ér en international modstander vi er oppe mod, der i sidste kamp vandt 5-2 på udebane over Partizan Beograd.

- Der er forskel på at spille i den hjemlige liga og UEFA Cup?ens gruppespil, og i dag trækker vi os trods alt tilbage med en sejr, og en udbygning af den flotte statistik på hjemmebane.

- De 3 point er det vigtigste i dag, resten er der ikke så meget at bruge til, runder Michael Laudrup af.

Brøndbyholdet til kampen

Brøndbys startopstilling mod Petach-Tikva.