Laudrup: Højt bundniveau

27.11.2005 09:31

- Det var en rigtig god reaktion fra holdets side, og selvfølgelig var det en utrolig vigtig sejr i dag. Spillemæssigt var det nok ikke den store oplevelse, men jeg synes vi leverer en god første halvleg med bolden og en god fight efter pausen.

Michael Laudrup fortæller om kampen under den nye tribune på Fionia Park:

- OB får et mindre overtag i anden halvleg, men de formår ikke rigtig at skabe nole huller i vores defensiv. Heller ikke i den periode, hvor vi naturligvis bliver trætte efter midtugekampen giver vi store chancer væk, og det er meget positivt.

Vigtige kampe

- Sådan nogle kampe, efter nederlag, er altid ekstra vigtige. Vi kan ikke forlange sprudlende spil hver gang, men der skal vises indstilling, fight og koncentration og det gjorde holdet i dag.

- Fokus holdes i 90 minutter, og i løbet af kampen viser vi et højt bundniveau, hvor vi aldrig falder ud.

Om udskiftningerne fortæller Laudrup:

- Morten har haft det skidt hele natten, og vi vidste han ikke kunne spille hele kampen i dag. Egentlig var det Elmanders tur til at blive skiftet ud, efter hans sygdom, men vi vurderede at han bedre kunne klare 90 minutter. Udskiftiningen af Rasmussen var ikke planlagt, men han kunne ikke spille videre på tidspunktet.

Moralen

- Det er åbenlyst at alle ville vinde, at alle ville revanchere sig. Moralsk var sejren vigtig før ligaens sidste runde, og selvfølgelig også før onsdagens vigtige opgør mod Espanyol.

- Vi må huske at adskille tingene, og i dag vinder vi 3 vigtige point til superligatabellen, og så giver en sejr i Odense altid lige lidt mere end bare pointene.

- Jo, det er en god sejr, og et godt afsæt til sæsonens sidste vigtige kampe, konstaterer cheftræneren på vej mod bussen.