Igen sejr i Odense

28.11.2005 12:21

Brøndby IF er inde i en god stime, når det gælder SAS Ligaopgør mod OB. Lørdag blev det til den fjerde kamp på stribe med point mod fynboerne og den anden sejr i træk - endda på udebane.

Med sejren fik Brøndby rettet lidt op på efteråret generelt på fremmed græs, hvor holdet nu har hentet 14 point i ni udekampe. Det står jo i skærende kontrast til resultaterne på hjemmebane, hvor de blå-gule har hentet dobbelt så mange point for én kamp mere.

Derudover topper de blå-gule nu formbarometeret for de seneste 10 opgør i SAS Ligaen. Her er det blevet til 23 point via syv sejre, to uafgjorte og blot ét nederlag. Nærmeste konkurrent er FCK, der har 21 point.

Lørdagens kamp var den første mellem Brøndby og OB i SAS Ligaen siden 3. marts 2002 med under 10.000 tilskuere. Dengang så 6.987 OB vinde med 4-3. I den mellemliggende periode har de to klubber spillet 11 kampe i træk med femcifret tilskuertal.

Brøndbys udetotal, inden kampen mod FC Nordsjælland, ligger på 83.419 i alt eller 9.269 i gennemsnit. Brøndby er indtil videre det fjerde mest sete udehold i ligaen.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Tak for kampen

Brøndbyspillerne takker de trofaste fans.