Cheftræneren ikke overrasket

20.11.2005 11:01

- Det blev jo som det plejer, når vi spiller mod Viborg på Brøndby Stadion: En intens og hård kamp, der ender med at vi trods alt vinder. Dén udvikling har vi ligesom set før, smiler Michael Laudrup.

- Vi starter rigtig godt og skaber et par chancer, men ellers sker der ikke det store i første halvleg. Vi får scoret målet til 1-0, og afslutningen på halvlegen bliver mere intens, med os som det spilstyrende hold, og Viborg længere tilbage, satsende på kontrafasen.

- Der er i det hele taget ikke rigtig noget der overrasker mig ved kampen i dag.

Kontra og fight

- Viborg står meget kompakt med 5 mand på midten. De spiller på omstillingsspillet, også da de er kommet bagud. De viser sig ikke rigtig i første halvleg, men er mere med i de sidste 45 minutter. Men de arbejder hårdt, det må man give dem, smiler cheftræneren.

- I anden halvleg skaber vi 4-5 muligheder for at lukke kampen, men Viborg har også en enkelt chance, de kunne have udlignet på. Det gjorde de ikke, og sejren var fortjent nok, set fra min optik.

- Det var en topkamp med til tider meget hård fight, som vi vandt 1-0. Dermed har vi lagt afstand til Viborg, og vi holder vores flotte hjemmebanestatistik. Der er 5 point til 3. pladsen nu, men der er to kampe tilbage i efteråret, så snakken om parløb mellem os og FCK, er for tidlig at begynde på.

Mulighederne

-  Vi kan se på os selv, og konstatere at vi har scoret 39 point i 18 kampe. Det er meget tilfredsstillende, også selvom andre har fået flere, smiler Laudrup og hentyder til ligaens nuværende førerhold.

- Hvis vi skal se lidt frem, har vi en opgave med at finde den rigtige kombination i midterforsvaret. Trond er nok ude de næste par uger med en forstrækning i baglåret, men vi har både Dan Anton og Thomas Hansen til pladsen.

- Samtidig fik vi Morten Skoubo tilbage, og en scoring, endda sejrsmålet, i en topkamp giver altid selvtillid. Samtidig fik vi set Kim Christensen i aktion igen, så selvom det bliver en meget svær kamp, har vi muligheder med det her hold.

Herefter skynder en til lejligheden relativt kortfattet Michael Laudrup sig ud af døren. Der er Real Madrid ? Barcelona på tv, og den slags skal man se. Hvem cheftræneren holdt med, lod han dog stå ubesvaret hen.