Brøndby IF hjælper Sudans flygtninge

08.11.2005 08:08

Brøndby IF er gået aktivt ind i kampen for at skaffe indsamlere til Dansk Flygtningehjælp Landsindsamling d. 13 november. Danmarksmestrene har doneret hjemmebane billetter, der skal øge antallet af indsamlere på Vestegnen.

Søndag den 13. november holder Brøndby fodboldfri ? men det bør ikke få fans og tilhængere til at blive hængende hjemme i sofaen. Derfor har Brøndby doneret fribilletter til kampen mod Viborg på Brøndby Stadion ugen efter. Billetterne vil hovedsageligt blive uddelt til indsamlere fra uddannelsesinstitutioner og sportsklubber på Vestegnen.

Indsamling

Per Bjerregaard og Andreas Kamm på Brøndby Stadion.

- Fodbold er en sport, der samler folk på tværs af alder og kultur ? det samme gør nødhjælpsarbejdet for verdens flygtninge. Vi vil gerne være med til at understrege, at alle kan tage et ansvar og gøre en forskel. Derfor syntes vi, det er helt naturligt, at vi bakker op om Dansk Flygtningehjælps landsindsamling, siger Brøndbys adm. dir. Per Bjerregaard. 

Brøndby IF har en god og tæt kontakt til børn og unge på lokale uddannelsesinstitutioner og i lokale foreninger og sportsklubber. Billetterne har derfor stor værdi i bestræbelserne på at skaffe nye indsamlere på Vestegnen. 

- Dansk Flygtningehjælps landsindsamling hviler på et stærkt lokalt engagement. Vi er derfor meget taknemmelige for, at Brøndby IF, som det lokale flagskib klubben er, vil støtte op om vores arbejde for verdens flygtninge og hjælpe med at løfte indsamlingen på Vestegnen, udtaler generalsekretær Andreas Kamm.