Anton og Rytter: Vigtigt

27.11.2005 10:10

- Hvad der sker? Ikke andet end at vi vinder, det har vi trods alt gjort før, så jeg forstår ikke helt spørgsmålet?

Dan Anton er skarp overfor den ventende presse, men det er nu overstået hurtigt, og han forklarer smilende om kampen:

- Nej, det er klart der er stor fremgang i dag. Vi spiller disciplineret og formår at holde nullet, som var ét af målene med dagens opgør. Vi har jo tabt den slags kampe før, så det er en god følelse at stå her med alle 3 point.

- Det kan bedst betegnes som en holdindsats, hvor alle giver lidt ekstra. Der bliver gået til stålet på hele banen, og i de kampe hvor vi ikke kan spille os ud af og frem til det hele, er det den slags der skal til. Det ved vi heldigvis at vi også kan, og nu viser vi det også.

- Nu er vi videre efter midtugen, og det var en af de vigtigste kampe i år. Vi har længtes efter at vinde i dag, og nu skal vi sørge for at være glade for sejren, og så ellers videre i planen. Der er kamp på onsdag, og der skal indstillingen være den samme, runder Anton af.

Thomas Rytter

- Jeg spiller min første rigtige kamp forleden, og er lige kommet tilbage fra en længere pause, så selvfølgelig kan jeg mærke det i stængerne lige nu.

- Jeg er sådan set godt tilfreds med min egen indsats, men det betyder ikke alverden. Jeg vil hellere spille skidt, og have en sejr, end det omvendte, fortæller dagens assisterende matchvinder.

- Vi spillede en god første halvleg, men vidste godt at de ville komme med 120 i timen efter pausen. Det får vi dæmmet godt op for. Vi leverer en fight, der siger spar to i dag, konstaterer Rytter og trasker mod bussen med den store taktiktavle i hånden.

- Ja, de har givet mig lektier for, når han at kommentere med et grin inden han forsvinder op til holdkammeraterne i varmen.