Agger lige ud

01.11.2005 10:31

Det lysner for alvor på skadesfronten, efter en næsten uhørt skadesplaget periode i efteråret. Cheftræner Michael Laudrup har næsten samtlige spillere til rådighed på træningsbanen. Senest er Thomas Rytter kommet tilbage efter en knæskade, og han fik fuld spilletid for U-21 holdet i søndags.

Derudover går genoptræningen planmæssigt fremad for Daniel Agger, der blev ledbåndsskadet den 12. september efter et uheld på træningsbanen. Skinnen er smidt og siden tirsdag i sidste uge har Agger løbetrænet med den fysiske træner Rene Skovdahl.

- Det er gået fint. Jeg håber jeg kan være klar til at gå med i lidt småspil om et par ugers tid. Det næste mål er så at være klar til at træne fuldt med og måske er jeg heldig at kunne få spilletid inden året er omme, men det er endnu for tidligt at spå om, fortalte Daniel Agger her til formiddag til brondby.com.

Udover løbetræningen kan Daniel Agger lave en del fysisk træning i motionsrummet, hvor der efterhånden er tyndet godt ud blandt de skadede spillere.

Kaspar Dalgas træner nemlig fuldt med tre gange om ugen, mens han hviler knæet og styrketræner de øvrige dage. Det ventes at han snart kan øge belastningen til at træner med hver anden dag. Kim Christensen deltager i det meste af træningen, men er fortsat opmærksom på den fiberskade der har generet ham siden slutningen af juli måned.

Midtbanespilleren Martin Retov står over dagens træning. Han har problemer med det ene baglår samt en øm ankel, og modtager intensiv behandling. Han håber at blive klar til den afsluttende træning i morgen, inden det torsdag gælder den vigtige hjemmekamp i UEFA Cup gruppespillet mod Maccabi Petach-Tikva.

Daniel Agger i aktion på Brøndby Stadion mod Silkeborg

Daniel Agger løbetræner flittigt og håber at være klar til lidt småspil om et par ugers tid.