Adgangsinformation

18.11.2005 10:25

Meget tyder på at der i morgen kommer mange mennesker på Brøndby Stadion når Brøndby IF spiller topopgør mod Viborg i SAS Ligaen. Et tilskuertal over 20.000 er ikke urealistisk.

Det er vores erfaring at langt størstedelen af tilskuerne på Brøndby Stadion dukker op inden for de sidste 30 minutter før kampstart, hvilket sætter stort pres på adgangssystemet på dette tidspunkt. Mød derfor op i god tid, så du får en god start på en forhåbentlig forrygende fodbolddag på Brøndby Stadion.

Til den seneste SAS Liga-kamp på Brøndby Stadion gik 10.000 tilskuere gennem adgangssystemet inden for de sidste 30 minutter, hvorimod der 1 time efter at portene blev åbnet kun var kommet 7.500 tilskuere (heraf 1.400 VIP-gæster). Dette betød cirka 1.700 tilskuere ikke var på plads, da kampen gik i gang.

Skal du til kamp på Brøndby Stadion, vil vi derfor anmode dig om følgende:

  • Mød op i god tid. Portene åbner kl. 15:30 - 90 minutter før kick off

  • Har du billet til kampen, beder vi dig benytte den indgang som fremgår af din billet. Hav din billet klar ved indgangen, så den hurtigt kan skannes.

  • Stil dig i den rigtige kø: Kontant eller Billetter/Kort

Din billet gælder kun til den indgang som er påtrykt på din billet. Du kan før kampen købe billet i BrøndbyShoppen. Ønsker du at betale ved indgangen, skal stille dig i den rigtige kø der er markeret med teksten "Kontant".

Grå stregkoder

De it-problemer med adgangssystemet som i begyndelsen af sæsonen skabte vanskeligheder for især sæsonkortholdere er nu løst. En række sæsonkort skal dog stadig ombyttes. Det drejer sig om kort hvor stregkodens farve er grå og ikke tydeligt sort. Har du haft problemer med dit kort ved indgangen, og er stregkoden grå, vil du i morgen bliver sendt fra indgangene til Brøndby Stadions reception, hvor du vil få udleveret en billet eller hvis muligt et nyt sæsonkort.