Per: Jeg overvejede at bruge panden

14.03.2005 10:38

- Generelt er et point ikke tilfredsstillende, men jeg hæfter mig ved at alle viser en god indstilling i dag. Vi mangler det sidste, men det er ikke unormalt i den første kamp, indledte anfører Per Nielsen overfor brondby.com efter 1-1 kampen mod AaB.

- Det sejler lidt de første 20 minutter af anden halvleg, men vi får arbejdet os godt ind i kampen igen, og der er ingen der på nogen måde slår op i banen. Det manglede også bare, men det er vigtigt at vi er der for hinanden, også i perioder hvor det ikke kører.

- Vi kunne sagtens have vundet i dag. Vi har en del farlige dødbolde, og også 2-3 gennemspillede angreb, hvor deres keeper hiver et par flotte redninger ud af ærmet, men når vi nu ikke får scoret på dem, er resultatet fair nok.

- Vi øger forspringet til de nærmeste forfølgere, og fik barberet en kamp af turneringsplanen. Det er under alle omstændigheder positivt, smiler den lange anfører, der selv fik scoret endnu en gang.

- Ja, det gik fint igen. Den var jo ikke så svær; den kommer sejlende over forsvaret, og så er det mere eller mindre bare at sætte foden på. Jeg overvejede at sætte panden på, men den skulle jo bare ind. Det er altid fedt at score, specielt i dén ende, smiler anføreren, og hentyder til at målet blev scoret foran en ualmindeligt veloplagt Faxe-tribune.

Kulissen da Brøndby IF løb på banen i går

Faxe-tribunen var "outstanding" i forårspremieren med både visuel og vokal opbakning.

Morten Skoubo

- Vi viser en god indstilling i dag, og så kommer det gode spil når vi kommer længere frem i turneringen. I starten gælder det mere om at få fat i rytmen og indstillingen, fortalte Morten Skoubo efter kampen.
 
- Nu er vi under alle omstændigheder i gang, og med weekendens resultater øger vi forspringet til nummer to. Mere er der vist ikke at sige om den kamp, konstaterer Morten Skoubo, der dog alligevel tilføjer:

- I perioder har vi rimeligt spil, og vi skaber chancerne. Mere bliver det bare ikke til, og så må man være glad for det point vi får. Det er fortjent nok, og i bund og grund en OK start på foråret, får han skudt ind.

Se hele interviewet med Morten Skoubo her.

Morten Skoubo jagter bolden

Morten Skoubo kæmpede en brav kamp i angrebet, uden at komme på måltavlen.