Mads: Pragtfuldt at være tilbage

07.03.2005 09:27

Søndagen gav ikke blot sejr og avancement til semifinalerne i pokalturneringen, de godt 4.000 tilskuere til Skjolds hjemmekamp fik også set et interessant comeback. Efter et par sæsoner i udlandet, kunne  Mads Jørgensen, til stor jubel for hovedparten af tilskuerne på Brøndby Stadion, løbe på banen midt i anden halvleg.

- Det var pragtfuldt at være tilbage. Spillet var ikke det store, men at vende tilbage til Brøndby, og så med en plads i semifinalen, det er perfekt for mig, smiler den nye 26'er efter kampen.

- Jeg startede faktisk med optakten til forårets kampe før resten af truppen her, så den fysiske form er der allerede nu. Kampmæssigt er jeg nok en smule bagud, men det kommer jeg hurtigt efter. Målet for foråret har dog ikke så meget med mig at gøre, det handler om at vinde mesterskabet og pokalturneringen, hvis det er muligt. Det håber jeg, jeg kan bidrage til.

På spørgsmålet om forventningerne til foråret, er Mads Jørgensen kontant:

- Mesterskab og bedre spil end i anden halvleg i dag, lyder det korte svar.

Jørgensen virker i det hele taget meget glad for sin nye tilværelse som returneret Brøndby-spiller. Det var heller ikke helt uden nervøsitet, han løb på banen i dag.

- Det er klart jeg har været lidt spændt på modtagelsen. Jeg ved godt, at der var lidt mislyde, da jeg forlod klubben sidst, men jeg er virkelig glad for at være tilbage, og den modtagelse jeg fik i dag var flot. Jeg har kun fået positive reaktioner herude, og det har i det hele taget været dejligt at komme tilbage.

- Ingen skal være i tvivl om, at jeg vil gøre alt for at Brøndby vinder skabet i år. Det gik jo meget godt sidst, smiler han igen.

Flere journalister vil gerne have fat i den nu 26-årige Mads Jørgensen, for at høre om hans comeback. Mads selv er bare glad for at være tilbage i Brøndby, hvor han har fejret sine største triumfer som spiller.

Mads Jørgensen i Brøndbytrøjen mod Skjold i pokalkampen mod Skjold

Mads Jørgensen var i højt humør efter han gjorde comeback i Brøndbytrøjen i pokalkampen Skjold.