Fodbold i Brøndby på gaden

10.03.2005 11:19

Det nye Fodbold i Brøndby er på gaden, endnu engang med masser af interessante artikler og interviews. Temaet for denne avis er optakten før forårets mesterskabsjagt. Den 44-sider store avis skaber det store overblik inden forårets hæsblæsende guldjagt. Du kan bl.a. læse:

Det vigtigste forår - Cheftræner Michael Laudrup gør status før forårets mesterskabsjagt. Han har været Brøndbytræner i 2½ år og lægger ikke skjul på at det danske mesterskab står øverst på forårets dagsorden. I en dybdegående samtale med Fodbold i Brøndby løfter Michael Laudrup sløret for nogle af de tanker og visioner der præger den karismatiske træner før forårspremieren.

 Forsiden

Michael Laudrup på forsiden af Fodbold i Brøndby.

Stadig det største - Årets Spiller i Brøndby IF 2004, er historien om provinsknægten Martin Retov der klarede skridtet fra Køge til Brøndby, hvor han i dag er en af holdets bærende kræfter. Den 24-årige midtbaneprofil erkender i et åbenhjertigt interview, at Brøndby altid har været favoritklubben, følelsen af at blive kåret til Årets Spiller og meget mere.

To målmænd og én plads - Casper Ankergren og Karim udgør landets stærkeste målmandsduo. To er dog én for mange til startopstillingen, så Fodbold i Brøndby satte målmændene i stævne, til en snak om konkurrence, venskab og fremtiden.

Hvordan får jeg Fodbold i Brøndby?

Fodbold i Brøndby bliver postomdelt i en række kommuner på vestegnen, ligesom du har kunnet sikre dig en udgave af den nye avis sammen med Urban i det storkøbenhavnske. Derudover er avisen sendt til de omkring 15.000 aktionærer. Senere kan du også læse artiklerne fra Fodbold i Brøndby her på brondby.com

Skal du i forvejen købe noget lækkert merchandise i webshoppen her på brondby.com, kan du nu for kun 10 kr. også sikre dig den nye udgave af Fodbold i Brøndby.

Webshoppen