Faxe: Underholdende kamp i vente

18.03.2005 11:51

- Det er en kamp der kan gå begge veje. Det er en rigtig god bane, den ros skal de have i Esbjerg, og vi glæder os til at spille på deres stadion, hvor det er muligt at spille pasningsfodbold. Det er et godt hold og det er normalt nogle rigtig gode kampe vi spiller mod hinanden. Begge hold spiller offensivt, godt nok på hver sin måde, men det plejer at være ganske underholdende. Esbjerg scorer mange mål, men lukker også mange ind i den anden ende.

Brøndbys ene halvdel af trænerteamet, John "Faxe" Jensen tror på en god kamp i det  vestjyske, med masser af målchancer, godt spil og spænding. Esbjerg tager søndag imod førerholdet Brøndby, der har gode minder fra netop Esbjerg Idrætspark, hvor Brøndby ikke har tabt de seneste seks gange.

Per Nielsen tiljubles efter sin udlignende scoring

Brøndbyjubel efter Per Nielsen flot har udlignet i 1-1 kampen mod AaB.

AaB-kampen godt for moralen

Forårets mesterskabsjagt blev sparket igang i søndags, hvor AaB hentede et point i 1-1 opgøret. Noget af det positive fra kampen er ifølge John "Faxe" Jensen at holdet kom tilbage efter AaB bragte sig foran.

- Det var flot vi kom tilbage i kampen, og havde tilfældighederne og heldet være på vores side, kunne vi endda have vundet. Det har været virkelig godt for holdmoralen, og det er klart noget vi kan bruge til de kommende opgaver.

Hvilke momenter fra kampen kan I ellers bruge?

- Det var en typisk premiere-kamp. AaB spillede frisk til den på Brøndby Stadion, stor ros til dem for det, og jeg synes egentlig det var en fin kamp. Der var perioder med gode og dårlige ting. Afleveringerne var generelt for dårlige, mens det gode var at vi skabte mange store målchancer. Dem skal vi blive bedre til at score på og vi har snakket meget om at være kyniske når chancen byder sig.

Søndagens modstander startede foråret godt med sejr ude over OB, et sted der traditionelt er vanskeligt at besejre OB. Midtbaneprofilen Jan Kristiansen scorede sejrsmålet få minutter før slutfløjtet. Dermed ligger Esbjerg på 6. pladsen, fire point fra 3. pladsen.

Trænerteamet glæder sig over en god træningsuge på hjemlig grund, og tilmed på græs! Det har været dejligt for moralen og intensiteten, som det konstateres. Vel forberedte på Esbjerg styrker og svagheder, er assistenttræneren fuld af optimisme inden holdet søndag sætter kurs mod det vestjyske.

- Vi har hele tiden sagt de første 4-5 kampe kan blive afgørende. Vi møder de gode hold i toppen og der er står vigtige point på spil. Det er klart at vi ved at komme godt ud af den periode, kan spillerne tanke yderligere selvtillid. En sejr i Esbjerg vil være en stor skalp og vi glæder os alle til kampen, slutter John "Faxe" Jensen.

Kampen spilles søndag kl. 17.30 i Esbjerg Idrætspark.

Jonas Kamper er alene med AaB's keeper

Jonas Kamper fik en friløber i premierekampen mod AaB, men formåede ikke at udnytte chancen.