Faxe: På rette spor

04.03.2005 14:31

- Vi synes vi er på rette spor. Indstillingen og positionsspillet er 2 årsager til vi vandt i Tromsø. Indstillingen var rigtig god og spillet flød godt. Spillerne tænkte sig om, arbejdede hårdt for hinanden og holdet, og så var spillet tilmed godt. Det var en fin kamp hvor vi sagtens kunne have scoret flere mål

John "Faxe" Jensen er godt tilfreds med sidste uges 4-2 sejr over Tromsø i Royal League. Sejren blev grundlagt på en fremragende 1. halvleg med 4 mål, en bedrift der blev gentaget i tirsdags mod Frem. Her vandt Brøndby 4-0, hvor alle fire mål blev scoret indenfor 17 minutter, inden voldsomt snevejr gjorde betingelserne svære.

På søndag gælder det så kvartfinaleopgøret i pokalturneringen mod Skjold, en kamp der spilles på Brøndby Stadion. SAS Ligaens førerhold er storfavoritter mod Viasat Sport divisionsholdet Skjold, men Brøndbys trænerteam forudser problemer hvis indstillingen ikke er i orden. 

- Indstillingen har 1. prioritet mod Skjold. Har vi den tror jeg også vi vinder, men hvis spillerne ikke har indstillingen i orden, kan Skjold sagtens spille lige op med os. Større er forskellen ikke, forklarer John "Faxe" Jensen og fortsætter.

- Vi har gjort meget ud af at spillerne skal være forberedte på en anden kamp end i Tromsø. Det er på græs, banen er måske blød og tung, så det kan være der skal spilles en anden gang fodbold, ligesom det nogle gange også er ret koldt, smiler assistentræneren med et glimt i øjet.

Martin Retov jagten bolden mod F.C. København i Royal League

Brøndbyspillerne er forberedte på svære vilkår når de på søndag møder Skjold på Brøndby Stadion i kvartfinalen i pokalturneringen.

Afløserne klar

Johan Elmander måtte trække sig ud af gårsdagens træning, med en fiberskade i baglåret, en skade der koster minimum 2 ugers pause. Derudover bliver Morten Wieghorst, Kaspar Dalgas og Stefan Schmidt ikke klar til søndagens pokalkamp mod Skjold, men trænerteamet er fortrøstningsfulde.

- Vi har 20 spillere der er kampklare og jeg synes vi står stærkt. Vi har flere spillere der kan træde ind på holdet, så det ser fornuftigt ud, forklarer "Faxe" der har stor ros til sine spillere.

- Vi kan mærke der bliver gået ekstra meget til den til træning for tiden, og det er meget positivt. Indstillingen og kvaliteten har været rigtig god og det er tydeligt at alle vil vinde. Vi kan mærke vi nærmer os premieren i SAS Ligaen og det lader til spillerne har taget den dårlige start til sig i Royal League, så vi er positive før kampen på søndag, slutter John "Faxe" Jensen.

Kvartfinalekampen mod Skjold spilles på søndag kl. 15.00 på Brøndby Stadion.