Esbjerg et godt minde for Mads

18.03.2005 11:50

Brøndbys tilbagevendte offensivspiller Mads Jørgensen er formentlig én af dem, der glæder sig mest til at spille søndagens SAS Liga kamp i Esbjerg. Senest Mads Jørgensen spillede i Esbjerg Idrætspark, blev han nemlig matchvinder for Brøndby, en kamp han ser tilbage på med stor glæde.

- Vi vandt jo 2-1 i en vigtig sejr, men vi har jo mange gode oplevelser fra Esbjerg, bla. også en 7-0 gevinst engang, fortæller Mads Jørgensen før søndagens brag, i et mediainterview med brondby.com.

Sejsmålet blev sat ind lørdag den 3. maj 2003, hvor han sikrede de blå/gule en 2-1 sejr syv minutter før tid. Forinden havde den nu skadede Kaspar Dalgas bragt Brøndby på 1-0, mens Esbjergs målscorer fra forårspremieren i Odense, Jan Kristiansen, havde sat det udlignende mål ind.

2-1 sejren var i øvrigt Brøndbys tredje i træk i det vestjyske. Sæsonen før vandt Brøndby 7-0 og 2-0, og det er de tre sejre, det indtil videre er blevet til på esbjergensernes hjemmebane.

Mads Jørgensen i duel med AaB-målscoreren Allan Gaarde

Mads Jørgensen gjorde comeback i SAS Ligaen i søndags mod AaB, og står nu foran et "comeback" i Esbjerg Idrætspark, hvor han tidligere har fejret store triumfer.

Glædeligt gensyn

Søndag er Mads Jørgensen tilbage i Esbjerg med Brøndbyholdet, og den målfarlige offensivspiller ser frem til mødet med spænding.

- Vi skal prøve at gå ud og spille vores eget spil. Det er klart der har været lidt fokus på vi skal være endnu mere kompakte på midten end ellers, for Esbjerg har nogle drenge der gerne vil skyde på mål, så det vil vi være opmærksomme på. Ellers skal vi ud og spille vores spil og så er vi helt sikkert gode nok til at vinde kampen, fortæller Mads Jørgensen.

Også Morten Skoubo husker nok Esbjerg Idrætspark for noget godt. Selv om Brøndby ikke vandt det seneste opgør mellem de to klubber i Esbjerg, vandt angriberen sin egen lille kamp med to scoringer i 2-2 kampen tilbage i november.

Du kan høre hele interviewet med Mads Jørgensen her.

Mads Jørgensen i løb med bolden

Mads Jørgensen har gode minder fra Esbjerg Idrætspark, hvor han tilmed blev matchvinder sidste gang han var med.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk