Enkelte mangler, ellers tilfredshed

13.03.2005 21:32

- Af en premiere kamp at være, var det i orden. Der var god intensitet, og jeg er overordnet set tilfreds, selvom det naturligvis ikke er optimalt med et point. Vi kommer tidligt bagud, men efter et kvarters tid kommer vi rigtig godt igen, vi får scoret, og har chancerne til at føre ved pausen.

Efter en række forårspremierer med nederlag, er cheftræner Laudrup relativt tilfreds efter dagens remis.

- Jeg er tilfreds med første halvleg, efter vi får justeret, og vi får lagt et godt pres til sidst. Vi kunne, og burde vel, have scoret et par mål mere, men samtidig har vi også én, hvor Sennels må redde på stregen. AaB er mere offensive end tidligere set, men havde det været en boksekamp, havde vi nok vundet på point, smiler Laudrup.

Kun os selv

Forelagt de nu 11 points føring til nummer 2, smiler cheftræneren:

- Ja, det er en positiv måde at se weekendens resultater, og samtidig resterer der en kamp færre i turneringen, så på den måde kan man vel godt sige, at vi kommer styrket ud af weekenden. Når det er sagt, ser jeg altså ikke på de andre hold. Vi skal fokusere på os selv, og når vi så når 5-6 runder hen, kan vi begynde at regne på det.

- Vi scorer et mål efter en dødbold, og vi har et par stykker, der er tæt på. Spillemæssigt skaber vi også chancer, og bortset fra de første 15 minutter, hvor AaB succesfuldt spiller i mellemrummet mellem vores midtbane og forsvaret, har vi styr på begivenhederne. I starten af anden halvleg er der lidt de samme tendenser, men uden det bliver farligt.

Omstilling

- Vi har lidt problemer med at omstille os til Ericssons spil. Han er dygtig til at spille i rummet mellem midtbanen og forsvaret, og vi skal forbedre kommunikationen, når vi kommer ud i sådanne situationer.

- Det betyder at vi faktisk kommer til at spille 3 mod 3 på midtbanen i en periode, og det skulle vi lige justere til. Det er netop i sådan en situation de scorer, og dér reagerer vi for sent. Da vi får rettet til kommer vi godt igen, og udover målet har både Kahlenberg og Jonas chancerne til at sikre en pauseføring.

Mads Jørgensen trådte direkte ind i startopstillingen, hvilket gav et lidt andet opspil end normalt.

- De spiller samme plads, men Mads er en lidt anden type. Han tager nogle flere dybdeløb, hvor Elmander selv trækker bolden med op, og det betyder også at han kan være væk fra midtbanen, når modstanderen slår kontra.

- Det var AaB gode til at udnytte i starten. I det hele taget synes jeg at AaB gør det rigtig godt i store perioder, roser Laudrup.

I gang - med point

- Man kan under alle omstændigheder se, at træningskampene er overstået. Der er god intensitet i dag, og jeg må sige at jeg stort set er tilfreds. Vi skal arbejde med skarpheden i boldomgangen på den sidste tredjedel af banen, og vi skal arbejde med kommunikationen, men 1-1 i forårspremieren er OK.

- Nu er vi i gang, og med point på kontoen kan vi se frem til de næste kampe.